Hospital, Playground, Wedding Pavilion 

 We serve all client types, working directly with the owner to develop cost-effective, low maintenance solutions to diverse challenges

Working with a group of St. Mark's School students and faculty, we transformed the "transportation space" of the Forbes Courtyard into a central spot for lunch and study breaks.

Working with a group of St. Mark's School students and faculty, we transformed the "transportation space" of the Forbes Courtyard into a central spot for lunch and study breaks.

Designed for visitors and staff at Wentworth-Douglass Hospital in Dover, NH, the "leftover" space created by a building expansion incorporates three distinct uses: sculpture court, waiting zone, and (just off-camera) a secluded labyrinth.

Designed for visitors and staff at Wentworth-Douglass Hospital in Dover, NH, the "leftover" space created by a building expansion incorporates three distinct uses: sculpture court, waiting zone, and (just off-camera) a secluded labyrinth.

When the Lakeview Pavilion in Foxboro burned to the ground, the owners determined to transform the reception site, expanding the function spaces around the remaining gazebo and natural stone walls and patios, and incorporating the adjacent conservation areas.

When the Lakeview Pavilion in Foxboro burned to the ground, the owners determined to transform the reception site, expanding the function spaces around the remaining gazebo and natural stone walls and patios, and incorporating the adjacent conservation areas.

The Lower School Playground at Shore Country Day School in Beverly, MA integrates "natural play" elements, an embankment slide, and remnants from a beloved prior installation.

The Lower School Playground at Shore Country Day School in Beverly, MA integrates "natural play" elements, an embankment slide, and remnants from a beloved prior installation.

As part of the design team for the Town Brook Daylighting project in the City of Quincy, we designed two strolling gardens focused on the open channel, incorporating interpretive signage about the site history and recreated smelt habitat as well as locally sourced reclaimed granite blocks.

As part of the design team for the Town Brook Daylighting project in the City of Quincy, we designed two strolling gardens focused on the open channel, incorporating interpretive signage about the site history and recreated smelt habitat as well as locally sourced reclaimed granite blocks.

It's all about the details, and in Quincy we added this riverstone edge to the walks, allowing stormwater runoff to the rain gardens while preventing erosion AND looking great. 

It's all about the details, and in Quincy we added this riverstone edge to the walks, allowing stormwater runoff to the rain gardens while preventing erosion AND looking great. 

The CAPP Playground at Halloran Park was overdue for a facelift. In December 2014, it reopened as a fully accessible play area for ages 2-12 (and anyone else who loves swings!) 

The CAPP Playground at Halloran Park was overdue for a facelift. In December 2014, it reopened as a fully accessible play area for ages 2-12 (and anyone else who loves swings!) 

At the Children's Playspace at Holloran Park in Stoughton, the stone performance circle gets used by the librarian's reading program at least once a week.

At the Children's Playspace at Holloran Park in Stoughton, the stone performance circle gets used by the librarian's reading program at least once a week.